Sokkolóan hatott a szerdai BL-kudarc Barcelonában. Talán évek óta először érezhette magát ilyen tehetetlennek a spanyol bajnok: az José Mourinho teljes mértékben semlegesíteni tudta a világ legerősebb támadógépezetét.

   Idén tehát a Barcának - mint sok más európai élcsapatnak ebben a szezonban - csak a bajnokság maradt. Ott lohol a nyakukban a Real, egy pontos hátrányuk ledolgozásához elég egyetlen döntetlen a Barcától, máris másként festhet a kép. Felocsúdni nincs sok idő: szombat este a Villareal fogadja a szerdán még fárasztó tétmeccset játszó katalánokat. Rég fizetett ennyit a győzelmük(1.49), az 1.20-at az El Clásicón kívül nem nagyon szokta meghaladni ez a szorzó.

   A Villareal érzi a BL-szagot, lohol is utána. Kitűnő formájukat mutatja hogy utóbbi hat mérkőzésükön csak egyszer kaptak ki, öt gólt kaptak, tízet rúgtak. Ezáltal a középmezőnyből négy pontra kerültek a BL-selejtezőt érő negyedik helytől négy fordulóval a vége előtt. Van esély rá hogy elkapják a csúcsformájától messzel elmaradó Barcát.

   5.7! Ennyit fizet a hazai győzelem. Túl sok esély nincs rá de az 5.7-es szorzónál sokkal több, a bátrak akár ezt is meghúzhatják (én 3.5 fölé nem tenném a Villarealt). A legvalószínűbb hogy ha nehezen is, de behúzza a meccset a bajnok: az egygólos Barcelona-győzelem 3.3-at fizet, nagyon meggondolandó. Legalább egy bajnoki cím elvárható a tavalyi év csodacsapatától, meglátjuk képesek-e rá.  

   

Szerző: vmiki

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lassapalyan.blog.hu/api/trackback/id/tr611964525

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

micu · http://www.ingyentv.hu 2010.05.01. 22:04:38

Villareal-Barcelona élőben teljes képernyőn a www.ingyentv.hu-n
süti beállítások módosítása