A Bundesligában szinte minden eldőlt már az utolsó forduló előtt: bajnok a Bayern, a Schalke és a Werder indulnak a BL-ben. Egyetlen kérdés maradt: ki lehet a másik két kieső a Hertha mellet? 

   A Nünberg az egyik jelölt. Nekik "csak" arra lenne szükségük, hogy a Bochum legyőzze a Hannovert, ők pedig megverjék a Kölnt hazai pályán (amire megéri fogadni - 1.5).

   Ehhez azonban a Hannovernek is lesz pár szava. Az előző fordulóban a Mönchengladbachot verték 6-1-re, feltámadni látszik az idén siralmas teljesítményt nyújtó csapat. Ők az esélyesek a Bochum ellen is: 11(!) mérkőzés óta nem voltak képesek nyerni a hazaiak, enyhén szólva megérdemlik a kiesést. Érdekes módon egy győzelemmel (ha a Nünberg nem nyer) így is bentmaradnának, bár erre vajmi kevés az esély. A hazai siker 2.23-at, a vendég pedig 2.67-et fizet -  vérre menő csata lesz. Ne felejtsük el, hogy a Hannovernak elég a döntetlen a bentmaradáshoz(3.05). 

Szerző: vmiki

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lassapalyan.blog.hu/api/trackback/id/tr401981157

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása