Hihetetlen magabiztossággal állt fel a Barcelona az Inter elleni BL-kudarc után. A gyengének egyáltalán nem nevezhető Villarealt és a kiesőjelölt Tenerifét egyaránt 4:1-re legyőző katalánok közel sem jártak ahhoz, hogy botlásukkal szívességet tegyenek az őket egy pont hátránnyal üldöző Real Madridnak. Meggyőző, a tavalyi Barcára emlékeztető játékot hoznak, Messi pedig újra csúcsformában.

   Nehéz tahát elképzelni hogy hátralévő két meccsükön pontot vesztenének, de ha valaki szerint ez megtörténik az nagy eséllyel a gránátvörös-kékek sevillai vendégjátékára teszi a pénzét. A hazai csapatnak óriási a tét: két ponttal előzik meg a Mallorcát a BL-indulást érő negyedik helyen. Az előző két fordulóban az Atletico Madridot és a Racing Santandert is magabiztosan verő csapat hihetetlen erős otthon, idén csak kétszer kaptak ki hazai pályán. 

   A két csapat őszi találkozóján 4-0-ás hazai siker született a Camp Nouban. Erre viszont elégtételt vett a Sevilla, ők verték ki a katalánokat a Királykupából, amelyben döntőt játszanak, a nemzetközi kupaszereplésük tehát már majdnem zsebben - ők viszont szívük szerint a BL-ben indulnának.

   A hazai siker 5.58-at fizet, nem véletlenül, nincs sok esély rá. A Barca szorzója rég volt ilyen magas(1.47), érdemes egy többmeccses kötésünk szorzóját másfélszeresre emelni vele. A 3.35-ös döntetlent sem érzem rossz befektetésnek, a katalánok idei hat ikszéből öt a Camp Noutól távol született. Ami a legérdekesebb fogadási lehetőség: a négy vagy több gól a meccsn több mint kétszeresre duzzaszthatja pénztárcánk tartalmát(2.07).Mindkét csapat utóbbi két találkozóján négynél több találat született, a Barca mérkőzésein pedig négy körül van a gólátlag.

   A Bercelona nagy lépést tehet az idei bajokság megnyerése felé, nehéz elképzelni hogy egy esetleges sevillai győzelem után éppen a valószínűleg kieső Valladolid állítaná meg őket hazai pályán.

Szerző: vmiki

Szólj hozzá!

Címkék: barcelona madrid bajnokság spanyol fogadás real bl inter sevilla bajnokok division tenerife primera atletica

A bejegyzés trackback címe:

https://lassapalyan.blog.hu/api/trackback/id/tr991981048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása