Itt az Európa Liga első döntője, szerda este a spanyol Atletico Madrid és az angol Fulham találkozik, hogy megmérkőzzenek az idén először kiírt sorozat serlegéért. A fő különbség a két csapat között, hogy míg a madridiak idényük megmentéséért harcolnak (játékoskeretük az idei teljesítménynél sokkal többre volt hivatott), addig a londoni alakulat hihetetlen, váratlan sikereket elérve, egyre felszabadultabban játszik a Juventus kiejtése óta. Gera Zoltán a következőt írja blogjában: "Nagyon jó lenne megnyerni ezt a meccset, még ha nem is könnyű a dolog, de hát már annyi nehéz feladatot megoldottunk, miért ne sikerülne pont ez." Ez jelzi azt a mentális felszabadultságot, erőt, amely az Atletico felé emelheti a Fulhamet. Bennük is ott van az a csapategység, mentális plusz, ami az Interben: eddig valahogy mindig a maguk javára fordították a meccseiket.

 

   Ami ezt megakadályozhatja az a spanyolok esetleges feltámadása - a sztárok a téttől feltüzelve megcsillanthatják igazi tudásukat. Kicsit talán javuló tendencia mutatkozott játékukban a Liverpool ellen, bár nem voltak túl meggyőzőek. Ami a legérdekesebb: úgy jutottak be a döntőbe, hogy a legjobb tizenhat között csak egyszer tudtak nyerni: otthon a Liverpoolt verték meg 1-0-ra nyögvenyelve az idény talán legunalmasabb meccsén. Mindig az idegenbeli gól juttatta őket tovább, erre szerda este nem számíthatnak.

 

   Nagyon sok fogadási lehetőség közül csemegézhetünk, szinte sajnálja már az ember hogy ezeket nem lehet egy kötésben fogadni (bár ez logikus). Mindkét csapat kapott egygólos hendikepet. Szoros meccs lesz, érdemes tehát valamelyik csapat egygólos győzelmére (hendikepnél ikszre) fogadni, ez 3.3 és 3.9-es szorzókat ad - elég esélyes. Számomra meglepő hogy a Fulham győzelme háromszoros pénzt fizet, ennél azért esélyesebbek...Aki csak egy biztos, aránylag magas szorzójú lehetőséget akar többmeccses kötéséhez, mérget vehet rá hogy mindkét csapat lő gólt (1.72). Forlán gólja esélyes, a Liverpool ellen csak ő tudott betalálni(2.2). Zamoráé ugyanannyira sanszos a másik oldalon(2.7). Aki Gera góljában bízik minden elfogultság nélkül teheti, nagyon érzi a kaput a magyar(3.4). A Fulham 2-1-es győzelme 12-szeres kifizetéssel jár, reális eredény lenne... A fogadóirodák mintha kicsit lejjebb tennék a Fulhamet, én ezt helytelennek érzem - bár ki tudja, bármi megtörténhet.

   Mindenkinek jó meccsnézést, szurkoljunk Zolinak!

Szerző: vmiki

Szólj hozzá!

Címkék: madrid európa liverpool fogadás tippmix gera döntő zoltán liga europa fulham atletico fogadjunk

A bejegyzés trackback címe:

https://lassapalyan.blog.hu/api/trackback/id/tr941991705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása