Nem tudom mitévő lenne egy irzaeli csapat a Bayern München jelenlegi helyzetében. Múlt szombaton német bajnok lett a Bayern. Most szombaton német kupagyőztes lehet, hogy jövő szombaton a hőn áhított Bajnokok Ligája győzelemért szálljon harcba az Inter ellen. Valószínűleg bármely csapat cserélne velük, vallási hovatartozástól függetlenül...

   Ez a tavasz mindenképpen a bajoroké volt, és lehet hogy nem csak Németországban. Lois van Gaal úra megmutatta: lehet szeretni, utálni, de egy egyáltalán nem európa élvonalába tartozó keretből élcsapatot tudott faragni. "Ki ez a favágó Thomas Müller?" - kérdezték sokan ősszel, teljes joggal, az említett játékos nem a legfejlettebb technikailag én például Gera Zolit elé helyezném ilyen téren...Mégis megkapta a bizalmat és hihetetlen hasznos tagja csapatának. Van Gaal kihozza a maximumot összes játékosából, megtalálja erősségüket, és nem utolsó sorban jól kezeli a sztárokat.

   A kupagyőzelem mégis nehéz feladatnak ígérkezik. Az ellenfél a Werder Bremen, amely utolsó tíz meccsén csak kétszer nem nyert a bajnokságban, megérdemelten értek oda a BL-indulást érő harmadik helyre - csúcsformában vannak. Claudio Pizarro 16 gólos a bajnokságban, most volt munkaadója ellen bizonyíthat.

   A bajnok kitűnő formájával elérte, hogy kétszeres pénzt sem fizet a győzelmük, mégis érdemes rá fogadni, valószínűleg bejön(1.8). Németország két legjobb támadósora csap össze (a Werder 71 gólt ért el a bajnokságban), a négy vagy több gól pedig 2.5-öt fizet. Aki hosszabbítást sejt (egyáltalán nem esélytelen) az 3.8-szorosra duzzaszthatja pénztárcája tartalmát.

  

Szerző: vmiki

Szólj hozzá!

Címkék: német bremen van kupa milan gera bl inter zoltán bayern münchen thomas müller louis pizarro claudio gaal werdee

A bejegyzés trackback címe:

https://lassapalyan.blog.hu/api/trackback/id/tr82005022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása