Unalmas meccsek, 0-0-ák, 1-1-ek tömkelegét hozza a világbajnokság eleje. Nézhetetlen, mondják sokan, én azt mondom: akkora a tét a kis- és középcsapatoknak, hogy ez teljesen érthető. Ha mondjuk Szlovákia vagy Dél-Afrika kikap már az első meccsén, szinte búcsút mondhat a továbbjutásnak. Egy iksszel viszont tovább élnek a remények, ezért a nagycsapatok kivételével mindenkinél a biztonság az elsődleges szempont. Ez pedig nem jelent túl látványos futballt...

   Érdemes tehát az elején döntetlenre rakni, ezeknek a fogadásoknak általában az egekben van a szorzójuk! Vannak persze kivételek, az Elefántcsontpart-Portugália döntetlenre nem tennék, nyerniük kell a továbbjutáshoz, hiszen ott van Brazília harmadikként. 

   A szép focira tehát még várni kell, de eljön az is hamarosan, amint élesebb helyzetek lesznek egyes csoportokban.

Szerző: vmiki

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lassapalyan.blog.hu/api/trackback/id/tr302083611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása