Nagyon szívesen bementem volna tegnap az El Classico félidejében, vagy akár a meccs végén a fővárosiak öltözőjébe. Mondhatott akármit Mourinho, csapata képtelen volt átvinni elképzelését a gyepre. Mert elképzelése  biztos volt a meccsről, és biztos hogy nem az amit csapata művelt.

   Számomra a kérdés nem is a Barca, a katalánok ugyanazt játszották amit eddig, talán még hatékonyabban mint valaha. Az igazi kérdés: mi történhetett vajon az egész szezonban eddig veretlen Reallal??

   Támadórészlegük teljes csődöt mondott, egy nagyon fontos dolog nem állt ugyanis rendelkezésükre: a LABDA. Anélkül pedig Cristiano Ronaldo, Di María és Benzema is ugyanolyan földönfutó, mint bármelyikünk. Az argentinnál talán még szebbek is vagyunk. De vajon a portugál edzőlegenda hogyhogy nem talált erre ki valamit? Nyilván volt valami ötlete, de azt a pályán nem nagyon láthattuk. A katalánok szokásos visszatámadása labdavesztésnél (egyből öt az egy elleni létszámfölényt alakítanak ki két másodperc alatt) tökéletesen működött, olyan volt mintha az Almería ellen játszanának. A másik tényező a Real védelme, amely mind gyorsaságban, mind mentálisan asszisztált a világ legjobb támadógépezetének brillírozásához. Hihetetlen területeket hagytak a Barca támadóinak, pedig tudjuk hogy Messinek egy négyzetcentiméter is elég...

   Ronaldót pedig győzni megtanították, veszteni nem nagyon. Ez igaz Sergio Ramosra is, mentségükre legyen szólva, egészen eddig azt hitték, ők a világ legjobbjai. A katalánok pedig nem hogy visszarántották, hanem jó mélyen bele is döngölték őket a talajba. Ez pedig nem jó érzés. 

   Félreértés ne essék, még simán bajnok lehet e Real, mivel évek óta nem volt ilyen erős. Csak ne a Barca ellen kelljen játszaniuk a maradék huszonvalahány meccsüket.


Barcelona 5-0 Real Madrid (La Liga) Highlights
Uploaded by RicardoHHH. - Find more steamy, sexy videos.

Szerző: vmiki

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lassapalyan.blog.hu/api/trackback/id/tr362483277

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása