Elég népszerű ötlettel állt elő a Nemzeti Sport Online a közelmúltban. A majd' 90%-ban férfi olvasótáborral rendelkező oldalnál úgy gondolták, keresztezik a szurkolói fanatizmust a női bájokkal, és egy egyenes kieséses rendszerű szépségversenyt indítanak a Bajnokok Ligája mintájára. Ez a Bájosok Ligája. Fótósorozatokon van a hangsúly, melyben a lányok az általuk képviselt csapat jelképeivel pózolnak, igencsak lenge öltözetben. Nézzük, szeressük.

   Az első elődöntőnél járunk, Milan-Barcelona. Nem kérdéses a kimenetel, pontosan az ellentéte annak, ami a pályán történne. A katalánokat képviselő szőkeség még azt is hozzáteszi nem túl meggyőző teljesítményéhez, hogy a Barcát és a Realt egyaránt szereti. Valaki igazán felkészíthette volna szegényt hogy ilyeneket ne mondjon. Miss Milan sokkal magabiztosabbnak tűnik szakmájában, mintha régebb óta űzné azt a "sportot". Mondja hogy csak a VB-t nézte, semmi baj, töltse csak szabadidejét fenékformáló edzésekkel, azért szeretjük. 

Videó:

Szerző: vmiki

Szólj hozzá!

Címkék: barcelona barca milan bajnokok szepsegverseny ligaja bajosok

A bejegyzés trackback címe:

https://lassapalyan.blog.hu/api/trackback/id/tr752485488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása