Képfeltöltés

    Többek között azért is szeretjük a Premier League-et, mert nincs megállás. Még karácsonykor, sőt még január elsején sem. David Beckham önéletrajzi könyvében meséli, hogy több mint tizenkét év után tudta zavartalanul a szeretteivel tölteni az ünnepeket, amikor Spanyolországba igazolt. Addig azonban hajtás, küzdelem, még az év első napján is, mivel itt minden a szurkolóról és a szórakoztatásról szól. The show must go on. 

   Persze huszonötödikén és huszonhatodikán újfent tíz olyan meccs lesz, amin bármi megtörténhet. Komolyan mondom, inkább fogadjatok a német másodosztályú hokira, abban kevesebb a rizikófaktor. Igaz, Angliában a szorzók is az magasabbak mint máshol. Ki tudja mi lesz, de azért sejtéseim vannak, kiemeltem pár érdekes mérkőzést.

   Fulham - West Ham: Most már nyernie kell a Fulhamnek, nincs mese! Odáig jutottak, hogy csak gólkülönbségük választja el őket a kiesőzónától...Otthon pedig nem is lehetne jobb ellenfél számukra a kiesőjelölt kalapácsos gárda. Teljesen hazai lenne, ha nem látnánk Gera Zoltán csapatának gyatra formáját, számtalan döntetlenjét. Érdekes hogy Allardyce-t elküldték a Blackburntől, Mark Hughes pedig még csak nem is félti állását...Én bizony "közös megegyezéssel" szerződést bontanék vele, a tavalyi sikercsapatból döntetlenkirályokat faragott. 

   Everton - Birmingham: Teljesen hazai! Az előző fordulóban a City-t verő Everton végre nem csak jól játszik, de lövi a gólokat, most fognak elindulni felfelé a tabellán. Az elég impotens játékot bemutató Birmingham pedig össze kell hogy szedje magát, közeleg a kiesőzóna...A döntetlen is esélyesnek tűnik.

   Man. Utd. - Sunderland: Kemény dió lesz ez a vöröseknek, akikre jó kérdés hogy hogy hatott a hosszú pihenő (két meccsük is elmaradt az utóbbi időben). A Sunderland nagyon jó formában van, az egyik legműködőképesebb támadószerkezet a ligában ontja a gólokat. Egy leendő bajnoknak az ilyen mérkőzéseket nyernie kell, kérdés, hogyan oldják meg a feladatot Rooneyék. Ne fogadjunk rájuk semmiképp.

   Wolves - Wigan: Kiesési rangadó, két ugyanolyan csapat, én ilyenkor mindig a hazaira teszek. Persze ki tudja, bár a Wolverhampton egy fikarcnyival jobb formát mutat az utóbbi időben. Lutri, de egy jó tippel nagyot lehet fogni.

   Arsenal - Chelsea: Egy hete hazaira tette volna mindenki, mostanra viszont fitt Lampard, Terry és Essien is, és jelen pillanatban a Chelsea a legsötétebb ló az egész bajnokságban. Visszatérnek régi formájukhoz vagy tovább gyengélkednek? Ha a pályán látottakra hallgatunk, akkor egyértelmű egyes - nem kis szorzóval! 

A Láss a pályán blog kellemes ünnepeket kíván minden kedves olvasójának!

   

Szerző: vmiki

Szólj hozzá!

Címkék: premier chelsea united karacsony beckham everton wigan david league manchester sunderland west birmingham fulham ham wolverhampton alrsenal

A bejegyzés trackback címe:

https://lassapalyan.blog.hu/api/trackback/id/tr302534814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása