Kedd este a Lyon-Bayern München párosítás lyoni visszavágóján eldől az egyik döntős kiléte az idei Bajnokok Ligájában. A Bayern otthoni 1:0-s győzelme után esélyesként száll a továbbjutásért vívott harcba, ám a Lyont koránt sem lehet leírni, ne felejtsük el hogy az idén a Real Madridot búcsúztató csapatnak erre az idényre már csak a Bajnokok Ligája maradt, motivációban tehát nincs hiány.

   A franciák egy teljes hetet készülhettek a találkozóra, mivel hétvégén nem volt bajnoki mérkőzésük. Ellenben a bajorokkal, akik még a kupában és a bajnokágban is ott vannak a végelszámolásnál, az utóbbiban nem túl meggyőző döntetlent játszottak a Mönchengladbach csapatával és elolvadt előnyük a Schalkéval szemben. 

   A Lyonnak nagyon hiányozni fog hogy nincs idegenbeli góljuk, gondoljunk csak bele: ha rúgnak egy gólt a németek arra máris hárommal kell hogy válaszoljanak a továbbjutáshoz. Éppen ezért nem hinném hogy a Lyon nekirontana ellenfelének már az első perctől, emlékezzünk a Real elleni párharcukra amelyet szintén nem siettek el, az utolsó percekben döntve a továbbjutásról. Ugyanakkor nyilván kell nekik a gól, de az odavágón mutatott támadójátékuk nem mutat messzire, egyenlő volt a nullával, helyzetük is alig volt. Ez persze otthon egész máshogy festhet, kérdés hogy mire jutnak az amúgy nyomás alatt nem brillírozó bajor védelem ellen. Claude Puel úgy fogalmazott, kifejezetten jót tesz csapata játékának a győzelmi kényszer.

    Nagy vérveszteséget jelenthet a münchenieknél az első mérkőzésen elkövetett buta durvaságáért eltiltott Ribery, akivel egyik legfontosabb játékosát vesztette el Lois Van Haal. Visszatér viszont a csapatkapitány: a főleg pszichikai többletet jelentő Van Bommel, aki játékban nem tartozik a pótolhatatlanok közé mégis meglátszik társai viselkedésén ha a pályán van.

   Valószínűleg szoros meccs lesz. Az egy gólos Lyon-győzelem 3.7-es, az ugyanilyen arányú Bayern-siker pedig 4.25-ös kifizetéssel jár. Ha a Lyon 2:1-re nyer, az kilencszeres pénzt hozhat a bátraknak, míg egy esetleges Lyon vezetés az első félidőben döntetlennel kalkulálva a végén 13-szoros szorzót kínál. Ami igazán meggondolandó, az a Lyon győzelme: 2.37-es szorzója aránylag magas esélyességéhez képest. 

   Miért ne szerezne gólt Robben? A szélső élete formájában van, keresik a társak, hihetetlen agilisan találja meg a réseket a védelemben, egyszóval elképesztően gólveszélyes. Két és félszeresre duzzaszthatja pénztárcánk tartalmát ha betalál. Lőtt góllal szinte biztosan továbbjut a Bayern, a Lyonnak pedig elengethetetlen a találatok gyűjtése - valószínűleg mindkét csapat gólt szerez, erre is érdemes pénzt tenni.

   Jó kalkulálást, meccsnézést mindenkinek!

Szerző: vmiki

Szólj hozzá!

Címkék: frank van bl lyon bayern gól münchen schalke robben ribery vam luis claude arjen olimpyc lyonnais haal puel bommel

A bejegyzés trackback címe:

https://lassapalyan.blog.hu/api/trackback/id/tr161954262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása