Nyilvánvaló, hogy a legtöbb pénzt akkor veszti sportfogadáson az ember, ha kapkod. A szerencsejáték ezen formájánál a tájékozottságban, a körülmények maximális ismeretében van a siker lehetősége, tehát bizonyos idő ráfordítását igényeli. Minél több meccs megnézése, a játék képe szerint való fogadás - ezzel lehet egész nagy szorzókat is megfogni. Ne befolyásoljon a média, hogy ki hogyan fogadkozik, mit mondanak az újságírók - csak azt nézd, melyik csapat mit nyújt a pályán. Talán így lehet a legközelebb kerülni egyes meccsek végkimenetléhez. Példának okáért ki gondolta volna hogy a Lyon nem rúg gólt hazai pályán a Bayern Münchennek a BL-elődöntőben? A figyelmes fogadó már az első meccsen láthatta a franciák gyér támadójátékát, két kapuralövésük volt. Persze fogadkoztak, ez hazai pályán egész más lesz, stb. 3-0-ra kaptak ki a visszavágón, alig támadtak. Ennek több mint háromszoros szorzója volt.

   Ne fogadj, ha nincs időd végiggondolni! Ha éppen bezár a Tippmixiroda vagy nekem kell rohannom, inkább nem teszek fel lutrira pénzt anélkül hogy végiggondolnám. Az ilyennek mindig az a vége, hogy magamat szidom, miért nem a másikra fogadtam, miért dobtam ki a pénzt az ablakon. A meggondolt fogadásnak az a fő előnye, hogy utána nem verem a fejem a falba ha nem jön be - sokkal jobban el tudom fogadni, mert úgy is mindenképpen ugyanarra fogadtam volna.

   Légy türelmes! Lehet hogy kell hétvégére a pénz a dínomdánomra, ezért csak csütörtöki meccsekre akarsz fogadni, pedig ha két szombatival kombinálnád, sokkal több esélyed lenne nyerni. Megéri várni a pénzedre, és a két BL-meccset kombinálni két bajnokival vagy más kupameccsel.

   A legeslegfontosabb azonban a hirtelen jött szerencse, avagy sorozatos pech kezelése. Nem egy olyan embert ismerek, aki nem fogad rosszul, mondjuk feltesz tízezret két meccsre, ami elmegy a bírón vagy más rizikófaktoron (a fociban számtalan ilyen van). A következő történik: ideges lesz, "ilyen nem eshet meg mégegyszer" alapon felrak megint ugyanannyit, már nem olyan jól, mert nem nyugodt, kell a pénz, nem goldolja végig - és megint pechje van. Ezzel olyan örvénybe kerül, amelyből elég nehéz kilábalni. Sajnos el kell fogadni, hogy hiába fogadunk jól, nem egyszer a rosszabbik csapat nyer, vagy a bíró fújja el a meccset, vagy a játékos hibázik óriásit. Olyan nics hogy valaki tudja mi lesz egy meccsen, ez illúzó. Sejteni lehet, de ehhez folyamatosan figyelni kell a csapatokat - ez a játék kulcsa.

   Nagy nyerő- illetve pechsorozatnál egyaránt az a tanácsom, tartsunk szünetet legalább egy hétig. Ez visszatart a fentebb leírt örvény-effektustól (ha a héten a harmadik szelvényem se jön be, nem erőltetem tovább a dolgot), illetve attól, hogy a hirtelen jött nyereményünket egyből elverjük, merthogy akkora szerencsénk van úgyis bejön, nem gondoljuk végig, elkap minket a hév és egyről a kettőre elveszítjük megszerzett pénzünket. 

   Lehet tehát nyerni, ehhez azonban fontos a körültekintés, megfontoltság, és hogy nem fogadok a máltai negyedosztályra, mivel nem ismerem az erőviszonyokat. És nem utolsó sorban a szerencsefaktor - el kell fogadni, hogy Fortuna néha mellénk áll, néha pedig elpártol tőlünk.

   

Szerző: vmiki

Szólj hozzá!

Címkék: hogyan tippmix fogadjunk sprtfogadás

A bejegyzés trackback címe:

https://lassapalyan.blog.hu/api/trackback/id/tr701970410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása