VB mindenek felett

2010.06.10. 12:48

   Drága Olvasók!!

   Igen, eljött a pillanat. Pénteken kezdődik a Dél-afrikai világbajnokság. Az igazi futballimádóknak 11-étől egy hónapon keresztül mindegy lesz, hogy Algéria játszik-e Szlovákia ellen, vagy a brazilok az angolokkal, hogy jó-e a meccs, vagy a valaha volt legunalmasabb. Ott fognak ülni a TV előtt, vagy a számítógép felé görnyedve a munkahelyen a főnök tekintete elől bújkálva. A legtöbb kocsma tele lesz, a tippmixirodák pedig hihetetlen pluszbevételre számíthatnak - ilyenkor mindenki fogad, mindenkinek van véleménye minden meccsről. Ez a jó hír.

   A rossz az, hogy ezen blog szerkesztőjének egyetemi (vizsgaidőszaki) elfoglaltságai miatt kevesebb poszt fog megjelenni, ritkábban és nem mindenre kiterjedően. Próbálok tanulni, meglátjuk mennyire sikerül. Ugyanis ha hiszitek ha nem, ez egy időigényes elfoglaltság (meccsnézések, szorzókutatások, stb.) és nem engedhetem meg magamnak jelenleg hogy napi 3-4 órát erre szánjak( a VB alatt sajnos ez ennyit jelent meccsnézéssel együtt). A blog azonban nem halhat meg a VB alatt - ezért is fog pár társszerző bejegyzéseket írni, hiszen ez a blog értetek van. Lehetőségeimen belül próbálok minél több posztot megjelentetni. Addig is jó esélylatolgatást, szurkolást mindenkinek, és ne feledjétek, próbáljatok mindig a pályán látottak szerint fogadni!

píszendláv

Szerző: vmiki

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lassapalyan.blog.hu/api/trackback/id/tr972071380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása