Még sosem éltettük a blogon egyik kedvenc játékosunkat, itt az ideje. A lassan 36(!) éves legenda ugyanis megint villant a hétvégén, nem is akárhogyan. Az embernek az az érzése, hogy egyre javul, én még a válogatottba is visszahívnám, megoldana egykét csatárproblémát. Klubhűsége miatt duplán tisztelendő az "öreg", aki a Juventus legszürkébb napjaiban is zseniális megmozdulásokkal vigasztalta a zebrák szurkolóit. Pedig volt hogy a klasszisához méltatlan olasz másodosztályban kellett ezt tennie. Ez nagy áldozat, mert valljuk be, többre is vihette volna. Így viszont még talán elismertebb és jobb mint hasonló sorsú római kollégája, Francesco Totti. 

  Igaz, Del Piero már nem bír kilencven percet végighajtani, de ha ilyen gólokat lő (az alábbi videóban megnézhetitek) akkor az sem érdekel, ha egy helyben áll a pályán.

Szerző: vmiki

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://lassapalyan.blog.hu/api/trackback/id/tr672380270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Erosa · http://koteny.blog.hu/ 2010.10.19. 16:44:53

Nagy forma, még a Vb-n is játszhatott volna..
süti beállítások módosítása