BL-elődöntők

2010.04.20. 17:56

 Kedden és szerdán elődöntőkre kerül sor a Bajnokok Ligájában, ez számos lehetőséget kínál a fogadni szeretők számára.A legrangosabb európai kupasorozatban fogadási szempontból azomban sajnálatos, hogy egyre kevesebb az ilyen kíváló szorzókat nyújtó mérkőzásek száma az idő előrehaladtával, illetve az eredményt illetően egyre kiszámíthatatlanabbak.
Az Internazionale-Barcelona összecsapás az eddig európában talán két legmagabiztosabb formát hozó csapat csatáját hozza. Nem számítok gólgazdag mérkőzésre, a Barcelona pazar támadójátékát az Inter-féle Mourinho-taktika könnyen semlegesítheti, ám a milánóiak ritkán rúgnak kettőnél több gólt egy mérkőzésen, főleg nem egy olyan labdabiztos csapat ellen mint a Barca. A 0 vagy 1 gólos meccs 3.15-öt, a 2 vagy 3 gólos pedig 1.93-at fizet. Ugyanakkor egy 1-1 is hatszoros pénzt fizet, míg a 2-1-es hazai siker tízszeres szorzót kínál. A mérkőzés győztesét igen csak nehéz megjósolni, bár mindkét csapatnak elég magas a szorzója, a döntetlené pedig 3 felett van. Kérdés,hogy a mérkőzést mennyire befolyásolja az, hogy az FC Barcelona játékosai Katalónia szívéből egészen Milánóig kénytelenek buszozni a vulkánkitörés miatt lezárt légterek okán.

A másik mérkőzésen szerdán a Manchester Unitedet búcsúztató Bayern München a francia Lyont fogadja. Nehezen tudnék elképzelni vendéggyőzelmet az Allianz-arénában, a Lyonnak viszont idén csak a Bajnokok Ligája maradt, tekintve 9 pontos lemaradását a bajnokságban. Európában azonban idén erős és tapasztalt csapat benyomását nyújtja. A bajorok győzelme valószínűbb de az 1.66-os szorzó számomra túl alacsonynak tűnik, nem biztos hogy megéri ( mondjuk igen csak magára talált a csapat, a hétvégén a Hannovert verte 7-0-ra), ám egy párgólos döntetlen is igen esélyes, a 3.35-ös szorzó igen kecsegtetően hangzik. Ugyanakkor érdemes a Lyon félidei vezetésére tenni pénzünket, ne feledjük el hoy a Bayern-védelem ezeknek a meccseknek az első tíz percáben mintha az öltözőbe maradna (gondoljunk csak a Manchester elleni mérkőzésekre, mind a négy gólt az első félórában kapták a bajorok), ez szép, 4.45-ös pénzt fizet. Hát még az első félidei vendég vezetés utáni hazai győzelem (22-szeres pénz), ám ez inkább már az álomkategóriába tartozik...

Szerző: vmiki

Szólj hozzá!

Címkék: barcelona fogadás milan tippmix lyon inter bayern elődöntő münchen bajnokok ligája szorzók

A bejegyzés trackback címe:

https://lassapalyan.blog.hu/api/trackback/id/tr941937633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása