Nem éppen szárnyal a Manchester Cityt fogadó Arsenal, amely két héten belül kiesett a BL-ből, kikapott a Wigantől és a Tottenhamtől, teljesen kiszállt a bajnoki címért zajló harcból. Sérültek sérültek hátán, bár pozitívum hogy visszatért Van Persie a csapatba, persze jelentős meccshiánnyal küszködik. A legfontosabb láncszemre Fabregasra az idény végéig nem számíthat Wenger.

   Ellenben a City robog, igaz az utolsó percben kapott Scholes-góllal kikapott a Manchestertől, azelőtt nyolc meccsen keresztül veretlen volt, ebből hatot megnyert. Motivációjuk óriási, ádáz harcban vannak a Tottenhammel a Bajnokok ligáját érő 4. helyért ( a Tottenham a hétvégén éppen a bajnokaspiráns Manchester Uniteddel játszik), mindenki makkegészséges és csúcsformában van.

   Egy esetleges City-gyózelem 3.25-öt fizet a bátraknak, aki azomban ezt erősnek találja, a döntetlen is 3.15-szörös szorzót ad. Érdemes átgondolni.

Szerző: vmiki

Szólj hozzá!

Címkék: premier foci fogadás angol united bl tottenham league arsenal manchester city spotfogadás

A bejegyzés trackback címe:

https://lassapalyan.blog.hu/api/trackback/id/tr321942660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása