Ma este az idén klubtörténelmet író Fulham fogadja a döntőnek székhelyül szolgáló város, a Hamburg csapatát az Európa Liga elődöntőjében. Geráék 0-0-át játszottak Németországban, bár lehetőségeik megvoltak az idegenbeli gólszerzésre, ez mégsem sikerült, sajnálatát ki is fejezte Gera blogjában, megemlítve: erősen bízik a ma esti győzelemben.

   A Fulham szó szerint feladta a bajnokságot, csak az EL-re koncentrál. Gera Zoltán és pár alapember pihenőt kapott a hétvégére, hogy az este minél frissebben léphessenek pályára. Ki is kaptak, de az senkit sem érdekel a londoniaknál, csak a ma esti győzelem amely hihetetlen eredményt jelentene a már a negyeddöntőbe jutással klubtörténetének legnagyobb sikerét elérő csapatnak. Zolitól jó játék várható, 24 éves átkot szakíthat meg: ennyi ideje nem szerepelt magyar európai kupafináléban.

   A héten kirúgták Bruno Labbadiát, hiszen a szezont bajnoki reményekkel indító Hamburg csak bukdácsol Németországban, régóta formán kívül játszik a csapat, ez pedig nem tetszett a vezetőségnek. Ideiglenesen a másodedző irányítja a játékot. Mindig lutri, hogyan hat egy csapatra a hirtelen edzőváltás egy ilyen fontos meccs előtt: meg is táltosodhatnak (ezt tartom kevésbé valószínűnek) és rosszul is hathat rájuk, de valószínűleg ez a tényező nem lesz különösebb kihatással a játékra.

   A Fulham annál inkább: otthon elképesztően erős a londoni alakulat, emlékezzünk csak a Juventus 4-1-es megverésére. Elég valószínű a győzelmük, főleg hogy semmilyen döntetlen nem jó nekik a továbbjutáshoz, ez pedig megkétszerezheti pénzünket. Az is valószínű hogy csak egy góllal képesek felülkerekedni a németeken, ez meggondolnadó hiszen 3.25-ös pénzt hozhat. Én Zolit a döntőbe várom(1.71).

  Sok sikert mindenkinek!

Szerző: vmiki

Szólj hozzá!

Címkék: juventus hamburg gera döntő zoltán liga europa fulham bruno labbadia

A bejegyzés trackback címe:

https://lassapalyan.blog.hu/api/trackback/id/tr431961692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása