Nagy lépést tehet ma délután a BL-indulás felé a Manchester City, ehhez a nem éppen bombaformában lévő, ám a negyedik helyre szintén esélyes Aston Villa csapatát kell hogy maga alá gyűrje Roberto Mancini csapata. Amelyik csapat veszít, az gyakorlatilag lemondhat arról, hogy jövőre a legrangosabb európai kupasorozatban szerepeljen. Érdekesség, hogy bemutatkozhat a manchesterieknél az utolsó három mérkőzésre kölcsönvett Fülöp Márton, aki Shay Given sérülésének "köszönhetően" került a csapathoz.

   A mutatott játék alapján egyértelműen a magyar kapus csapata az esélyesebb: csak az Arsenal elleni mérkőzésen nem voltak túl meggyőzőek, úgy festett mintha Mancini a döntetlenre játszatná csapatát. Ez ezen a meccsen biztos nem így lesz, a City újra játszhatja azt a kreatív és nem utolsósorban hatékony támadójátékot amivel tavasszal oly sikeres a csapat.

   A birminghamiek elfáradni látszanak, hétről hétre ugyanaz a kezdő áll ki a pályára, fáradt, deffenzív focival éppen hogy hozni tudták előző két mérkőzésüket. Ennél nagyobb esélyük viszont soha nem volt még a BL-re, ez plusz erőt adhat nekik.

   Én mégis City-győzelemre tippelek, az 1.78-as szorzót mégis alacsonynak gondolom. A 3.20-as döntetlent az Aston Villa unalmas jétéka teszi valószínűvé. A 3.65-ös vendéggyőzelemre való fogadást nem tartom előnyösnek, bár a Premier League-ben minden megtörténhet...

Szerző: vmiki

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lassapalyan.blog.hu/api/trackback/id/tr691966455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása