A hat forduló óta veretlen Mallorca az idei év sikercsapata lehet. A szigetlakók hihetetlen eredményt érhetnek el azzal, ha megtartják jelenlegi (BL-indulást érő) negyedik helyüket az idény végéig. Két pont előnyüket kell megtartaniuk a Sevillával szemben: ehhez tehát feltétlenül szükséges, hogy ne kapjanak ki ma este az otthonukba érkező bajnokaspiráns Real Madridtól.

   A blancók hihetetlen, évek óta nem látott jó formában érkeznek a szigetre. Tavasszal csak egy csapat tudta legyőzni őket, az örök rivális Barcelona. Azóta viszont mind a négy meccsüket megnyerték, elképesztően meggyőző, hatékony, látványos támadófocival. Mentálisan nagyon erősek, nem egy meccsüket nyerték meg az utolsó percekben. Egy pont hártányuk nem tűnik ledolgozhatatlannak főleg hogy a katalánok hétvégén Sevillába látogatnak - nem lesz könnyű sétagalopp az a mérkőzés sem. Cristiano Ronaldónak nagyon fekszik a spanyol foci, ha valaki, ő mindenképpen megérdemelne egy bajnoki címet idén. Aki az ő gólszerzésére fogad, jó helyre teszi a pénzét.

   Ez tűnik a Real hátralévő feladatai közül  a legnehezebbnek: ezt mutatja ai 1.2 fölé ritkán csúszó 1.5-ös oddsuk, ez igen csak megdobhatja pármeccses kötésünk szorzóját. Ami azonban hezitálásra készteti a megfontolt fogadót, az a Mallorca otthoni formája. Idén összesen kétszer kapott ki otthon, a Barca például csak egy kínkeserves 1-0-ra volt képes az Estadio Son Moix-ban. Szinte verhetetlenek otthon, hihetetlen magabiztos a csapat saját szurkolói előtt. 

   Valószínű tehát a Real-győzelem, de ha valamikor pontot vesztenek még idén, az most a legesélyesebb. Aki a sorozatok megszakadására szeret fogadni, annak igen csak meggondolandó a döntetlen: a 16. forduló óta(!) nem játszottak egy ikszet sem a királyiak! A Mallorca pedig hajlamos rá, tavasszal öt mérkőzésükön nem született győztes. A 3.3-as szorzó igen csalogató, hát még a kevésbé valószínű, de ezen a pályán egyáltalán nem kizárható hazai győzelem(5.55). Ezekre akkor érdemes fogadni, ha valaki érzi a gyenge pontokat a Real játékában - ha valamikor ezek kijönnek, az most fog megtörténni.

   

Szerző: vmiki

Szólj hozzá!

Címkék: barcelona madrid bajnokság spanyol real bl sevilla mallorca division primera rcd

A bejegyzés trackback címe:

https://lassapalyan.blog.hu/api/trackback/id/tr691975738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása