Inter-Barcelona 3-1

2010.04.21. 11:11

    Kiváló meccs volt! Nem gondoltam volna hogy ilyen szórakoztató lesz, bár ezek már mégis csak elődöntők, nem csoportmeccsek...Számomra meglepő a kétgólos Inter-győzelem, de nem mondanám, hogy nem érdemelték meg, inkább a Barcelona nem élt a lehetőségeivel. Úgy tűnik Mourinho az első idén aki rájött játékuk ellenszerére, kétgólos előnynél hihetetlen szervezetten védekeztek a milánóiak, ritkán élvezem a catanacciót , de ez élményszámba ment. Csakúgy mint Snejder játéka, akit azért adott el a Real, mert "nem kellettek a hollandok". Hihetetlen kreatív, szinte csak hasznos passza volt. Messit - akin a fáradtság jeleit lehetett felfedezni - az egyetlen lehetséges módon semlegesítették: hihetetlen sok futással öten vették körül amint labdába ért. Elvenni tőle még így is nehéz, de kapura fordulni már képtelen volt.

   Az egyetlen negatívum milánói szempontból az a "fekete bárány", Balotelli viselkedése. A kivételes tehetséggel megáldott, kezelhetetlenségéről híres fiatal játékos a 75. percben állt be, és végighisztizte a neki adott 15 percet. Kimutogatott a szurkolóknak, a lefújás után pedig földöz csapta mezét és otthagyta a pálya közepén. Ha ehez hozzátesszük, hogy úgy három hetea városi rivális  Milan mezében pózolt egy olasz tévéműsorban, élesen kirajzolódik a közte és a szurkolók közti ellentét, amit nyilván a a betöretlen vadlóként viselkedő játékos folyamatos balhéi szülnek. Az utóbbi időben semmi alázatot sem mutat sem a játékkal, sem a csapatáal szemben, ez pedig nem a klasszisokra jellemző szemlélet.

   A visszavágó előtt teljes mértékig az Inter az esélyes. Persze ez a Barcelona képes csodát tenni, az Inter elverése pedig talán nem is számít csodaszámba a Camp Nouban.

   Holnap ismét szorzókat ajánlgatok, az Európa Liga és a hétvégi bajnoki fordulók lesznek a középpontban.

Szerző: vmiki

Szólj hozzá!

Címkék: barcelona bl messi inter mourinho balotelli snejder

A bejegyzés trackback címe:

https://lassapalyan.blog.hu/api/trackback/id/tr411939421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása