Juventus: mikor ha nem most?

2010.04.25. 11:25

   Az idén botrányosan szereplő torinóiak a biztos középmezőnyben végző, Koman Vladimirt és Gosztonyi Andrást is a soraiban tudó Barit fogadja vasárnap délután. A Barinak ez a szezon már eléggé kifújt, kieséstől nem kell félniük, és több mint valószínű hogy nemzetközi kupákban sem lesznek ott jövőre. Három meccses vereség-sorozattal érkeznek Torinóba, ha tehát nem ismernénk a Juventus idei szezonját, azt mondanánk: világra szóló egyes.

   Az év elején bajnokesélyesnek elkönyvelt zebrák éve viszont romokban hever, nem hogy a BL-ből, még az Európa Ligából is kiestek, a hetedik helyen kullognak a bajnokságban, a  lezártnak hitt bundabotrány pedig újra felpezsdült. Még éppen hogy bízhatnak egy esetleges nemzetközi kupaszereplésben, de ehhez meg kellene előzni az őket nem rég játszi könnyedséggel elverő Napoli csapatát. Az egy pont hátrány nem is tűnne ledolgozhatatlannak, ha nem ismernénk a torinói alakulat idei ötlettelen, ívelgetős antifutballját, amelyel idáig jutott a csapat. Diegót, a méregdrágán vett brazil irányító középpályást mindenki bírálja, elfelejtve hogy nehéz forintos passzokat osztogatni, ha az ember feje felett szálldogál a labda a csatárok és a hátvédek közt.

   Idén ilyet ritkán lehetett kijelenteni, a legesélyesebb mégis a Juventus győzelme, amely 1.35-ös szorzójával mégsem egy halálbiztos befektetés. A 3.8-szoros kifizetéssel kecsegtető döntetlen már annál inkább, az olaszoknál ez mindig esélyes, főleg az ilyen mérkőzéseken. Aki a két magyar fiatalt is foglalkoztató Barira fogad, amely négy fordulója adós szurkolóinak egy győzelemmel, 6.85-szörös pénzt kaphat.

Szerző: vmiki

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lassapalyan.blog.hu/api/trackback/id/tr211949716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása