Sziasztok!

2010.04.20. 17:53

 Ha tanácsra vágysz sportfogadások terén, elsősorban focin belül, én itt osztom meg személyes tippjeimet. Egyelőre csak a tippmixes szorzókról írok, később majd próbálom bővíteni a skálát. Saját meglátásaim szerint véleményezek, melyet minél több meccs megnézésével próbálok minél reálisabbá tenni. Fogadásnál alapelvem: elfogultság nélkül, a látott játék szerint kell fogadni, persze (főleg a futballban), elég magas a szerencsefaktor, véleményem szerint józan ésszel mégis meg lehet fogni igen magas szorzójú eredményeket.

Nem csak sportfogadásról szóló bejegyzések lesznek, más a focival kapcsolatos egyéb meglátásaimat is közzéteszem, kommenteljetek, szóljatok hozzá, a negatív és pozitív kritikát is szívesen fogadom. A fogadásokhoz sok sikert mindenkinek!!

Szerző: vmiki

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lassapalyan.blog.hu/api/trackback/id/tr861937626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása