Két közepesnél is közepesebb középcsapat találkozik Liverpoolban vasárnap délután, az Everton-Fulham összecsapáson. A Fulham nyilvánvalóvá tette idén, hogy mivel már ki sem esnek, és nemzetközi kupaszereplést a bajnokságban már nem fogják kiharcolni, mindent az Európa Ligára tettek fel, ami nem meglepő, hiszen a klub történetének legfényesebb sikere az elődöntőbe jutás, amit csütörtökön a Hamburg otthoni legyőzésével még fényesebbé tehet a csapat. Ennek megfelelően a bajnokságben hetek óta B-csapattal állnak ki a londoniak, utóbbi két mérkőzésük gól nélküli döntetlenre sikeredett, elég lagymatag futballal.

   Esélyesebb tehát az őket fogadó Everton, amely hét mérkőzés óta veretlen, ám ebből négy iksz, amelyből már tizenkettőt gyűtöttek össze idén a liverpooli kékek. Nekik talán van valamelyest esélyük az Európa Liga-selejtezőt érő hetedik hely megszerzésére, ám az öt pontos hátrány a mostanában magára találó Liverpool ellen három forduló alatt nem tűnik könnyen ledolgozhatónak. Mindenesetre motiváltabbak, kérdés ez mire lesz elég, hiszen egyik csapat sem kreatív támadójátékáról ismert. A döntetlen 3.85-ös kifizetéssel igencsak meggondolandó, az Everton-győzelem 1.33-as szorzóját viszont túl alacsonynak gondolom. A vakmerőséget felvállaló fogadó a Fulham győzelmére 7.25-szörös pénzt kap, bár erre - valljuk be - kevés az esély.

Szerző: vmiki

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://lassapalyan.blog.hu/api/trackback/id/tr901949648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása